Υγιεινή και επιδημιολογία στο χώρο του νοσοκομείου

Κωδικός Προϊόντος: 853

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν αυτό. Αξιολόγησε το

Product information

28,62 €
31,80 €
-10%
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Περιγραφή

Είναι κοινή συνείδηση ότι οι δύο βασικοί άξονες της ιατρικής είναι η προληπτική ιατρική που βασίζεται στην επιδημιολογία και η θεραπευτική ιατρική που εστιάζεται στο Νοσοκομείο. Εκείνο που δεν έχει συνειδητοποιηθεί είναι ότι η επιδημιολογία και η προληπτική ιατρική διαδραματίζουν καίριο ρόλο στο χώρο του Νοσοκομείου.

Είναι γνωστό ότι η υψηλή τεχνολογία και τα ισχυρά φάρμακα έχουν ένα σημαντικό κόστος υγείας το οποίο μεταφράζεται σε ένα πλήθος νοσοκομειακών λοιμώξεων που προσβάλλουν το 8% των νοσηλευομένων και ευθύνονται για περίπου το 3% των θανάτων στα Νοσοκομεία.Η αναγνώριση της σημασίας της Υγιεινής και Επιδημιολογίας στο χώρο του Νοσοκομείου είναι παγκόσμια, αλλά το βιβλίο της κυρίας Ευαγγελίας Ξηρουχάκη είναι το πρώτο με ειδική επικέντρωση στο συγκεκριμένο αντικείμενο στη χώρα μας. Η κυρία Ξηρουχάκη είναι διακεκριμένη Μικροβιολόγος με πολυετή εμπειρία στη Δημόσια Υγεία και έντονο αίσθημα επιστημονικής και κοινωνικής ευθύνης.

Το βιβλίο, γραμμένο από την ίδια και εξαιρετικούς συνεργάτες, είναι απαραίτητο βοήθημα όχι μόνο για τον υπεύθυνο φοιτητή ιατρικής και ιατρό, αλλά και για κάθε λειτουργό υγείας που έχει κατανοήσε ότι η δύναμη της σύγχρονης ιατρικής και η δυνατότητά της να επηρεάσει θετικά τις παθοανατομικές και παθολειτουργικές διαδικασίες δεν είναι χωρίς τίμημα. Το βιβλίο της κυρίας Ξηρουχάκη και των συνεργατών της αποτελεί ένα από τα εφόδια για την άμβλυνση των αρνητικών συνεπειών και μεγιστοποίηση της ιατρικής συμβολής στο χώρο του Νοσοκομείου.

Η προσφορά των συγγραφέων στους φοιτητές, τους ιατρούς και τους άλλους λειτουργούς υγείας αποτελεί συγχρόνως και τιμή για το Εργαστήριό μας.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Έτος δημοσίευσης:
2000
ISBN:
960-266-065-1
Διαστάσεις:
17x24
Σελίδες:
472

Πρόσφατες κριτικές

Το προϊόν δεν έχει κάποια αξιολόγηση προς το παρόν.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.

Σας προτείνουμε

Προληπτική οδοντιατρική

Προληπτική οδοντιατρική

Η δεύτερη έκδοση του βιβλίου προληπτική οδοντιατρι...

50,88 €
45,79 €
Σύγχρονη ακίνητη προσθετική

Σύγχρονη ακίνητη προσθετική

Με τα είκοσι κεφάλαια που απαρτίζουν αυτό το βιβλί...

45,58 €
41,02 €
Ασκήσεις βιοστατιστικής

Ασκήσεις βιοστατιστικής

Η συλλογή των ασκήσεων Ιατρικής Στατιστικής, που π...

12,72 €
11,45 €
Η διδακτική της αεροβικής γυμναστικής

Η διδακτική της αεροβικής γυμναστικής

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε έχοντας ως στόχο τη συμβολ...

28,62 €
25,76 €