Η Εταιρία

Οι εκδόσεις Συμμετρία ιδρύθηκαν το 1986 με σκοπό την έκδοση και τη διανομή πανεπιστημιακών συγγραμμάτων. Έχοντας εδραιώσει τη θέση μας στην πανεπιστημιακή κοινότητα, συνεχίζουμε να δημιουργούμε συνεργασίες και σχέσεις εμπιστοσύνης με καθηγητές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με σκοπό να προσφέρουμε στον Έλληνα φοιτητή βιβλία μοναδικά σε γνώση και άρτια σε ποιότητα. 

H αγάπη μας προς τα παιδιά μάς οδήγησε και στην έκδοση παιδικών βιβλίων. Στόχος μας να προάγουμε τη φιλαναγνωσία μέσα από ιστορίες που θα προσφέρουν διασκέδαση αλλά και γνώση. Άλλωστε, γνώση και φαντασία είναι δύο έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους. Δέσμευσή μας βιβλία που θα σας προκαλούν να τα εξερευνήσετε. 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.