Η διδακτική της αεροβικής γυμναστικής

Κωδικός Προϊόντος: 1620

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν αυτό. Αξιολόγησε το

Product information

25,76 €
28,62 €
-10%
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε έχοντας ως στόχο τη συμβολή στην ενημέρωση των φοιτητών των ΤΕΦΑΑ και γενικά των καθηγητών της Φυσικής Αγωγής. Η προσπάθεια αυτή επικεντρώνεται στην υπόδειξη συμβουλών και απόψεων με σκοπό την σωστή ανταπόκριση των διδασκόντων στις ανάγκες και απαιτήσεις μιας επιτυχημένης διδασκαλίας. Στην αρχή της εργασίας αναφέρονται τα απαραίτητα στοιχεία των σπουδαιότερων συστημάτων του ανθρώπινου οργανισμού,ώστε να γνωρίσουμε τη λειτουργία τους και να κατανοήσουμε καλύτερα τον κινητικό μηχανισμό.

Τα στοιχεία αυτά θα μας φανούν πολύ χρήσιμα στην εφαρμογή των τρόπων και μεθόδων βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ασκουμένων. Στη συνέχεια γίνεται λόγος για την αεροβική γυμναστική. Αναφέρονται οι στόχοι, οι προβληματισμοί και η προοπτική για το μέλλον. Τα μέσα (κινητική ύλη) της αεροβικής γυμναστικής, η μουσική, ο προγραμματισμός του μαθήματος, οι μέθοδοι διδασκαλίας, οι τύποι μαθήματος, οι μέθοδοι ανάπτυξης των ασκήσεων, η καθοδήγηση και η χορογραφία. Ακολουθεί η ανάλυση της διδασκαλίας των ασκήσεων με πλατφόρμα (step). Αναφέρονται μέθοδοι διδασκαλίας των βασικών βημάτων του (step).

Τονίζεται η σωστή στάση του σώματος και περιγράφονται οι ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης, οι διατατικές ασκήσεις και οι ασκήσεις που πρέπει να αποφεύγονται. Συνοψίζοντας η εργασία αυτή είναι προϊόν μελέτης πολλών ελληνικών και ξένων συγγραμμάτων, επιστημονικών ανακοινώσεων καθώς και της προσωπικής μας έρευνας και πείρας που αποκτήθηκε κατά τη διδασκαλία του μαθήματος στη Σ.Ε.Φ.Α.Α. (Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού) Αθηνών και σε πολλά ιδιωτικά γυμναστήρια.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Έτος δημοσίευσης:
2014
ISBN:
978-960-266-348-6
Διαστάσεις:
17x24
Σελίδες:
272

Πρόσφατες κριτικές

Το προϊόν δεν έχει κάποια αξιολόγηση προς το παρόν.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.

Σας προτείνουμε

Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού: Διαχείριση και Αποκατάσταση

Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού: Διαχείριση και Αποκατάσταση

Από την εισαγωγή στο νοσοκομείο μέχρι το εξιτήριο...

95,40 €
85,86 €
Αξιολόγηση Ορθοπαιδικών Προβλημάτων, 6η έκδοση (ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΗ)

Αξιολόγηση Ορθοπαιδικών Προβλημάτων, 6η έκδοση (ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΗ)

Ένας πλήρης οδηγός για την επιλογή διαγνωστικών εξ...

190,80 €
171,72 €
Κινησιολογία του Μυοσκελετικού Συστήματος: Θεμέλια της Αποκατάστασης, 3η έκδοση

Κινησιολογία του Μυοσκελετικού Συστήματος: Θεμέλια της Αποκατάστασης, 3η έκδοση

Γίνε ειδήμονας στη γλώσσα της ανθρώπινης κίνησης....

137,80 €
124,02 €
Κανόε-καγιάκ

Κανόε-καγιάκ

27,56 €
24,80 €

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.