Παιδαγωγικές περιπτώσεις στη φυσική Αγωγή και τον αθλητισμό νέων

Κωδικός Προϊόντος: 978-960-266-531-2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν αυτό. Αξιολόγησε το

Product information

30,00 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Συγγραφέας:

Μετάφραση:

Ασπασία Δανιά

Επιστ. Επιμέλεια:

Ασπασία Δανιά

Περιγραφή

Το βιβλίο Παιδαγωγικές Περιπτώσεις στη Φυσική Αγωγή και τον Αθλητισμό Νέων είναι ένα εντελώς νέο είδος εγχειριδίου για φοιτητές/τριες και επαγγελματίες που εργάζονται στη φυσική αγωγή και τον αθλητισμό νέων. Το βιβλίο αποτελείται από είκοσι αναλυτικά περιγραφόμενες περιπτώσεις μεμονωμένων νεαρών μαθητών/τριών, η καθεμία από τις οποίες έχει επιμεληθεί από μια ομάδα συγγραφέων με ποικίλες γνώσεις από όλο το φάσμα των επιστημών του αθλητισμού, της άσκησης και της κίνησης.

Αυτές οι περιπτώσεις συγκεντρώνουν γνώσεις από επιμέρους τομείς και κλάδους σε μία νέα μορφή διεπιστημονικής γνώσης που έρχεται για να ενημερώσει σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές στη διδασκαλία της φυσικής αγωγής και την προπόνηση σε περιβάλλοντα νεανικού αθλητισμού.

Στο επίκεντρο κάθε περίπτωσης βρίσκεται ένα μεμονωμένο νεαρό άτομο, συγκεκριμένης ηλικίας και φύλου, με συγκεκριμένα σωματικά, κοινωνικά και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Αντλώντας στοιχεία από την τρέχουσα έρευνα, τη θεωρία και εμπειρικά δεδομένα από το δικό του εξειδικευμένο επιστημονικό πεδίο, o κάθε συγγραφέας του εκάστοτε κεφαλαίου προσδιορίζει τους βασικούς παράγοντες που θεωρεί ότι πρέπει να λαμβάνονται υπόψη όταν επιχειρείται η διδασκαλία ή η προπόνηση των νεαρών ατόμων που περιγράφονται.

Όλοι οι διακριτοί άξονες της διεπιστημονικής γνώσης συγκεντρώνονται στο τέλος κάθε κεφαλαίου και συνδέονται με την τρέχουσα έρευνα στον τομέα της αθλητικής παιδαγωγικής για να τονιστούν οι επιπτώσεις που θα έχει η ένταξή τους στον σχεδιασμό και την αξιολόγηση διδακτικών ή προπονητικών συνεδριών.

Κανένα άλλο βιβλίο δεν προσφέρει ένα τόσο πλούσιο, ζωντανό και προκλητικό σύνολο παιδαγωγικών εργαλείων για την κατανόηση και τη διδασκαλία παιδιών και νέων ατόμων στη φυσική αγωγή και τον αθλητισμό. Πρόκειται για ένα απαραίτητο διδακτικό εγχειρίδιο για κάθε φοιτητή/ τρια που σπουδάζει φυσική αγωγή, προπονητική, κινησιολογία, ανθρώπινη κίνηση ή αθλητικές επιστήμες.

Η Kathleen Armour είναι καθηγήτρια και επικεφαλής της Σχολής Αθλητισμού Άσκησης και Αποκατάστασης στο Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το κύριο ερευνη- τικό της ενδιαφέρον είναι η δια βίου επαγγελματική μάθηση για εκπαιδευτικούς και προπονητές και ο αντίκτυπός της στη μάθηση των νέων στη φυσική αγωγή και τον αθλητισμό.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Έτος δημοσίευσης:
2023
ISBN:
978-960-266-531-2
Διαστάσεις:
17X24
Σελίδες:
328
Τύπος εξωφύλλου:
Μαλακό

Πρόσφατες κριτικές

Το προϊόν δεν έχει κάποια αξιολόγηση προς το παρόν.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.

Σας προτείνουμε

Κινησιολογία του Μυοσκελετικού Συστήματος: Θεμέλια της Αποκατάστασης, 3η έκδοση

Κινησιολογία του Μυοσκελετικού Συστήματος: Θεμέλια της Αποκατάστασης, 3η έκδοση

Γίνε ειδήμονας στη γλώσσα της ανθρώπινης κίνησης....

137,80 €
124,02 €
Αξιολόγηση Ορθοπαιδικών Προβλημάτων, 6η έκδοση (ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΗ)

Αξιολόγηση Ορθοπαιδικών Προβλημάτων, 6η έκδοση (ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΗ)

Ένας πλήρης οδηγός για την επιλογή διαγνωστικών εξ...

190,80 €
171,72 €
Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού: Διαχείριση και Αποκατάσταση

Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού: Διαχείριση και Αποκατάσταση

Από την εισαγωγή στο νοσοκομείο μέχρι το εξιτήριο...

95,40 €
85,86 €
Η διδακτική της αεροβικής γυμναστικής

Η διδακτική της αεροβικής γυμναστικής

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε έχοντας ως στόχο τη συμβολ...

28,62 €
25,76 €