Τεχνική μηχανική,Τόμος Ι

Κωδικός Προϊόντος: 2523

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν αυτό. Αξιολόγησε το

Product information

30,53 €
33,92 €
-10%
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Περιγραφή

Η έκδοση είναι ενισχυμένη από την άποψη περιεχομένου και παρουσιάζει βελτιώσεις στη διάρθρωση της ύλης' η αναμόρφωση αυτή έγινε για πληρέστερη κάλυψη του μαθήματος και είναι αποτέλεσμα των προαπαιτήσεων άλλων μαθημάτων και της εμπειρίας που αποκτήθηκε από τη μακροχρόνια διδασκαλία.

Η επιλογή της ύλης, η εμβάθυνση και η έκταση του βιβλίου έχει γίνει με βάση τα διατιθέμενα χρονικά περιθώρια διδασκαλίας του μαθήματος, όπως προβλέπονται από τα προγράμματα σπουδών. Το κείμενο είναι διατυπωμένο, όπως πιστεύεται, με τρόπο που να διατηρείται η άμεση επικοινωνία με τον σπουδαστή, ενώ καταβλήθηκε προσπάθεια ώστε το βιβλίο αυτό να είναι αυτοτελώς χρήσιμο, με μόνη προαπα/τηση βασικές γνώσεις των μαθημάτων της φυσικής και των Αν.Μαθηματικών.

Ο ικανός αριθμός λυμένων ασκήσεων που περιλαμβάνεται στο βιβλίο, βοηθάει αισθητά στην κατανόηση του περιεχομένου του και στην εξοικείωση του σπουδαστή με τα αντικείμενα της Τεχνικής Μηχανικής. Κρίνεται σκόπιμο τέλος να υπομνησθεί ότι, όπως κάθε διδακτικό βιβλίο, έτσι και αυτό δεν μπορεί να υποκαταστήσει τη ζωντανή διδασκαλία. Η αφομοίωση της ύλης επιτυγχάνεται βαθμιαία, χωρίς απομνημόνευση, με την ενεργό συμμετοχή του σπουδαστή στην προφορική διδασκαλία, στις ασκήσεις του μαθήματος και στα πειράματα στο Εργαστήριο καθώς και με την επίλυση λογιστικών ασκήσεων από τον ίδιο.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Έτος δημοσίευσης:
2001
ISBN:
960-266-172-0
Διαστάσεις:
17x24
Σελίδες:
408

Πρόσφατες κριτικές

Το προϊόν δεν έχει κάποια αξιολόγηση προς το παρόν.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.

Σας προτείνουμε

Θέματα οικοδομικής

Θέματα οικοδομικής

Ένα βιβλίο της Δομικής Τέχνης εάν έχει την μορφή τ...

26,50 €
23,85 €
Περιβαλλοντική τεχνολογία

Περιβαλλοντική τεχνολογία

Το βιβλίο αποτελεί τη βάση για τη διδασκαλία του μ...

31,80 €
28,62 €
Επεξεργασία νερού

Επεξεργασία νερού

Η ύλη του βιβλίου απευθύνεται σε σπουδαστές διαφόρ...

26,50 €
23,85 €

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.