Στρατιωτική επιχειρησιακή έρευνα

Κωδικός Προϊόντος: 4039

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν αυτό. Αξιολόγησε το

Product information

47,70 €
53,00 €
-10%
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Περιγραφή

Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται οι βασικές αρχές της Επιχειρησιακής Έρευνας και της Βελτιστοποίησης με την εφαρμογή τους στο στρατιωτικό πεδίο. Συγκεκριμένα, απευθύνεται σε σπουδαστές προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου Στρατιωτικών Σχολών, όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μαθήματα Επιχειρησιακής Έρευνας και Βελτιστοποίησης,Στρατηγικής, Επιστήμης της Διοίκησης και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών, καθώς και σε κάθε άλλον ενδιαφερόμενο, ο οποίος δύναται να το αξιοποιήσει μεμονωμένα.

Ο αντικειμενικός στόχος του βιβλίου είναι η παροχή των απαραίτητων γνώσεων που απαιτούνται για την εφαρμογή των τεχνικών αυτών, αρχικά σε ακαδημαϊκό και μετέπειτα σε επαγγελματικό επίπεδο. Το βιβλίο, έχοντας ως στόχο να προσδώσει την κατάλληλη τεχνογνωσία επί των πρακτικών εφαρμογών της Επιχειρησιακής Έρευνας, παρουσιάζει ένα πλήθος λυμένων προβλημάτων, τα οποία υποβοηθούν τον αναγνώστη στην κατανόηση των μεθόδων. Σε κάθε ένα από τα τέσσερα τμήματα του βιβλίου περιλαμβάνονται 25 λυμένα προβλήματα, τα οποία χρησιμοποιούνται ως παραδείγματα εφαρμογής των παρουσιαζόμενων τεχνικών σε διάφορες καταστάσεις λήψης αποφάσεων από στρατιωτικούς Διοικητές.

Επισημαίνεται ότι στο σύνολο των 100 λυμένων προβλημάτων του βιβλίου, τόσο η περιγραφή τους,όσο και τα χρησιμοποιούμενα σε αυτά δεδομένα, συνιστούν υποθετικά σενάρια,καθώς δεν αντιστοιχούν σε πραγματικές καταστάσεις των Ελληνικών ή άλλων ενόπλων δυνάμεων.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Έτος δημοσίευσης:
2014
ISBN:
978-960-11-0000-5
Διαστάσεις:
17x24
Σελίδες:
764

Πρόσφατες κριτικές

Το προϊόν δεν έχει κάποια αξιολόγηση προς το παρόν.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.

Σας προτείνουμε

Συνδυαστική, τεύχος 2

Συνδυαστική, τεύχος 2

Στο παρόν τεύχος II της Συνδυαστικής συνεχίζεται η...

24,38 €
21,94 €
Εισαγωγή στην άλγεβρα

Εισαγωγή στην άλγεβρα

Η άλγεβρα είναι από τη φύση της ένας αφηρημένος κλ...

20,14 €
18,13 €
Αναλογιστικά μαθηματικά

Αναλογιστικά μαθηματικά

58,30 €
52,47 €
Αναλογισμός

Αναλογισμός

24,38 €
21,94 €