Προγραμματίζοντας σε Matlab

Κωδικός Προϊόντος: 1790

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν αυτό. Αξιολόγησε το

Product information

38,16 €
42,40 €
-10%
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Περιγραφή

Ο συγγραφέας εισάγει τον αναγνώστη με απλό και κατανοητό τρόπο στις βασικές έννοιες του Προγραμματισμού Η/Υ. Ως γλώσσα προγραμματισμού έχει επιλεγεί η γλώσσα MATLAB, μία από τιςπλέον διαδεδομένες και μοντέρνες γλώσσες προγραμματισμού. Στο βιβλίο περιγράφονται με σαφήνεια όλες οι έννοιες και οι αρχές που είναι απαραίτητες σε έναν προγραμματιστή για να δημιουργήσει τους δικούς του κώδικες υπολογισμού. Περιέχεται ένας σημαντικά μεγάλος αριθμός Παραδειγμάτων εντολών (210), Πινάκων (40) και Σχημάτων (81).

Επιπλέον, στο τέλος των περισσότερων κεφαλαίων δίνονται λυμμένα παραδείγματα που αφορούν γενικές εφαρμογές της ύλης του κάθε κεφαλαίου. Ιδιαίτερα, στο Κεφάλαιο 8 το οποίο πραγματεύεται τον «Προγραμματισμό με αρχεία Μ», δίνονται ολοκληρωμένα παραδείγματα κωδίκων επίλυσης τόσο απλών όσο και συνθέτων προβλημάτων,όπως είναι, π.χ., ο υπολογισμός και η κατασκευή fractals. Επίσης, το βιβλίο περιλαμβάνει ένα αρκετά μεγάλο κεφάλαιο σχετικά με τη χρήση του πανίσχυρου περιβάλλοντος γραφικών του MATLAB. Καλύπτονται θέματα τόσο διδιάστατων όσο και τρισδιάστατων γραφικών, και περιέχονται πολλά παραδείγματα δημιουργίας γραφικών.

Είναι από τα ελάχιστα της Ελληνικής βιβλιογραφίας που συνδυάζουν με επιτυχία την «Εισαγωγή στον Προγραμματισμό Η/Υ» με τη «Χρήση της γλώσσας προγραμματισμού του MATLAB». Είναι κατάλληλο για να χρησιμοποιηθεί ως διδακτικό σύγγραμμα σε ένα εισαγωγικό μάθημα «Προγραμματισμού Η/Υ» που σχεδόν όλες οι πανεπιστημιακές σχολές θετικής, τεχνολογικής και οικονομικής κατεύθυνσης έχουν στο Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών τους.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Έτος δημοσίευσης:
2011
ISBN:
978-960-266-349-3
Διαστάσεις:
17x24
Σελίδες:
492

Πρόσφατες κριτικές

Το προϊόν δεν έχει κάποια αξιολόγηση προς το παρόν.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.

Σας προτείνουμε

Συνδυαστική, τεύχος 2

Συνδυαστική, τεύχος 2

Στο παρόν τεύχος II της Συνδυαστικής συνεχίζεται η...

24,38 €
21,94 €
Εισαγωγή στην άλγεβρα

Εισαγωγή στην άλγεβρα

Η άλγεβρα είναι από τη φύση της ένας αφηρημένος κλ...

20,14 €
18,13 €
Αναλογιστικά μαθηματικά

Αναλογιστικά μαθηματικά

58,30 €
52,47 €
Αναλογισμός

Αναλογισμός

24,38 €
21,94 €