ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΑΝΣΕΡ;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΑΝΣΕΡ;

Χαρακτηριστικά προιόντος

Έτος κυκλοφορίας 2023

ISBΝ: 978-960-266-509-1

Τύπος Εξωφύλλου: Σκληρό

Διαστάσεις: 24x22

Σελίδες: 40.     

Τιμή : 12,90 

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το νέο παιδικό βιβλίο της Βασιλικής Μουργελά με τίτλο «Που είναι ο Ντάνσερ;» έρχεται από τις εκδόσεις Συμμετρία, σε εικονογράφηση Βιβής Σκαμπαρδώνη.

Μία χριστουγεννιάτικη, χιουμοριστική, ιστορία πασπαλισμένη με άχνη ζάχαρη. Πρωταγωνιστής ένας από τους 8 ταράνδους του Άγιου Βασίλη, ο Ντάνσερ. Λίγο πριν ξεκινήσουν το μεγάλο ταξίδι, ο Ντάνσερ εξαφανίζεται και όλοι ψάχνουν να τον βρουν. Θα καταφέρουν ο Άγιος Βασίλης και τα μικρά ξωτικά να τον ανακαλύψουν; Το ταξίδι τους θα πραγματοποιηθεί;

Το παραμύθι έχει διακριθεί με Βραβείο στον ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΚ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΥΠΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ - Ε.Π.Ο.Κ ΤΟ 2020

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ 

H Βασιλική Μουργελά κατάγεται από το χωριό Χώρα Γορτυνίας στην ορεινή Αρκαδία όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια, χτίζοντας όμορφες αναμνήσεις με την οικογένειά της και απολαμβάνοντας εικόνες μοναδικής φύσης.

Σήμερα ζεί μαζί με τον σύζυγο και τον γιο της στην Αθήνα, ωστόσο διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με την ιδιαίτερη πατρίδα της και την επισκέπτεται συχνά.
Σπούδασε Πληροφορική και εργάζεται ως εκπαιδευτικός στον ιδιωτικό τομέα. 
Το μικρόβιο της συγγραφής εμφανίστηκε στη ζωή της σε μικρή ηλικία.

Γράφει βιβλία για παιδιά και ενήλικες. Ποιήματα και κείμενά της έχουν δημοσιευτεί σε διάφορες ιστοσελίδες και περιοδικά λογοτεχνικού ενδιαφέροντος.
Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε αρκετούς λογοτεχνικούς διαγωνισμούς, σε διαφορετικά είδη γραπτού λόγου, και κάποια από τα έργα της έχουν διακριθεί τόσο στην Ελλάδα όσο και την Κύπρο.