Γραμμική άλγεβρα, γραμμικός προγραμματισμός

Κωδικός Προϊόντος: 1366

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν αυτό. Αξιολόγησε το

Product information

19,08 €
21,20 €
-10%
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Περιγραφή

Το παρόν επιστημονικό έργο με τίτλο: "Γραμμική Άλγεβρα και Γραμμικός Προγραμματισμός" γράφτηκε με σκοπό να βοηθήσει τους φοιτητές των θετικών Σχολών και τους φοιτητές των Τμημάτων των Πολυτεχνειακών, Οικονομικών, Παιδαγωγικών και Στρατιωτικών Σχολών, καθώς επίσης και κάθε φοιτητή και ερευνητή που ενδιαφέρεται στα αντικείμενα αυτά της Μαθηματικής Επιστήμης. Για καλύτερη κατανόηση της επιστημονικής αυτής ύλης ο φοιτητής θα πρέπει να γνωρίζει Μαθηματικά στάθμης Γυμνασίου και Λυκείου. Το βιβλίο αυτό αρχίζει με Αλγεβρικά Συστήματα Γραμμικών Εξισώσεων. Στη συνέχεια περιλαμβάνει θέματα από τους Διανυσματικούς Χώρους, τους Γραμμικούς Μετασχηματισμούς, και τις Ιδιοτιμές (τα ιδιοδιανύσματα).

Τέλος περιέχει μια από τις πιο αξιόλογες εφαρμογές της Γραμμικής Άλγεβρας, που είναι ο Γραμμικός Προγραμματισμός. Ο Προγραμματισμός αυτός αρχίζει με τη Γεωμετρική Μέθοδο και τελειώνει με την Αλγεβρική Μέθοδο Simplex όπως αυτή ανεπτύχθη από τον G.B. Dantzig (έτος 1947). Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στη μεθοδολογία ανάπτυξης της ύλης. Απαντήσεις ή υποδείξεις συνοδεύουν σχεδόν κάθε άσκηση του βιβλίου αυτού.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Έτος δημοσίευσης:
2003
ISBN:
978-960-266-037-9
Διαστάσεις:
17x24
Σελίδες:
280

Πρόσφατες κριτικές

Το προϊόν δεν έχει κάποια αξιολόγηση προς το παρόν.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.

Σας προτείνουμε

Συνδυαστική, τεύχος 2

Συνδυαστική, τεύχος 2

Στο παρόν τεύχος II της Συνδυαστικής συνεχίζεται η...

24,38 €
21,94 €
Εισαγωγή στην άλγεβρα

Εισαγωγή στην άλγεβρα

Η άλγεβρα είναι από τη φύση της ένας αφηρημένος κλ...

20,14 €
18,13 €
Αναλογιστικά μαθηματικά

Αναλογιστικά μαθηματικά

58,30 €
52,47 €
Αναλογισμός

Αναλογισμός

24,38 €
21,94 €

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.