Εγχειρίδιο εισαγωγής στην Παλαιά Διαθήκη

Κωδικός Προϊόντος: 1795

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν αυτό. Αξιολόγησε το

Product information

14,31 €
15,90 €
-10%
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Περιγραφή

Το παρόν «Εγχειρίδιο Εισαγωγής στην Παλαιά Διαθήκη» εξυπηρετεί μία βασική διδακτική ανάγκη: την ευσύνοπτη και κατανοητή παρουσίαση διαφόρων προβλημάτων που αφορούν στην επιστήμη της Εισαγωγής στην Παλαιά Διαθήκη. Καθώς προορίζεται για τους πρωτοετείς φοιτητές της Θεολογίας δεν εμβαθύνει ιδιαίτερα,αλλά παρουσιάζει τα στοιχεία Εισαγωγής με ακρίβεια και συντομία. Προς αυτό το σκοπό ενσωματώθηκαν διάφοροι πίνακες και σχεδιαγράμματα τα οποία αποσκοπούν στην εποπτική παρουσίαση της ύλης.

Οι πληροφορίες που δίδονται για το κάθε βιβλίο, έχουν συλλεχθεί από τις υπάρχουσες Ελληνικές Εισαγωγές της Π.Δ. καθώς και από κάποιες ξένες. Σε αυτά τα έργα παραπέμπουμε τον αναγνώστη για να εμβαθύνει περισσότερο στην προβληματολογία και θεματολογία του ενδιαφέροντος αυτού κλάδου των Βιβλικών Σπουδών. Όπως είναι αναμενόμενο, λόγω της φύσης του παρόντος, δεν ακολουθήθηκε η τυπική δομή μίας μονογραφίας.

Σκοπός μου ήταν η παρουσίαση του υλικού με τρόπο κατανοητό από τον πρωτοετή φοιτητή. Εξάλλου επέλεξα αυτό τον τρόπο παράθεσης, καθώς εκτίθενται ζητήματα και έννοιες που ο φοιτητής θα συναντήσει κατά την πορεία των σπουδών του. Θα δύναται, λοιπόν, να ανατρέχει στο παρόν εγχειρίδιο και με ελάχιστο κόπο να εντοπίζει απαντήσεις σε τυχόν απορίες που θα αναφύονται.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Έτος δημοσίευσης:
2008
ISBN:
978-960-266-223-6
Διαστάσεις:
17x24
Σελίδες:
160

Πρόσφατες κριτικές

Το προϊόν δεν έχει κάποια αξιολόγηση προς το παρόν.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.

Σας προτείνουμε