Διαφορικές εξισώσεις με εφαρμογές

Κωδικός Προϊόντος: 6070

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν αυτό. Αξιολόγησε το

Product information

20,99 €
23,32 €
-10%
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Περιγραφή

Η εργασία αυτή αποτελεί ενα εισαγωγικό εγχειρίδιο στις διαφορικές εξιωσεις και απευθύνεται σε φοιτητές που έχουν συμπληρώσει ενα βασικό κύκλο σπουδών στον Ολοκληρωτικό Λογισμό.

Ο κύριος σκοπός της είναι να δώσει μία ολοκληρωμένη παρουσίαση των θεμάτων που πραγματεύεται με απλό καί σαφή τρόπο, δίνοντας έμφαση τοσο στη θεωρία οσο καί στις ασκήσεις. Η θεωρία είναι δοσμένη με σύντομο, αλλα χωρίς κενά τρόπο. Είναι απαλλαγμένη απο αποδείξεις θεωρημάτων, αλλα όχι καί απο μαθηματική αυστηρότητα. Μεγάλη φροντίδα εχεί δοθεί στην επιλογή των ασκήσεων, ώστε να καλύπτουν οσο το δυνατόν μεγαλύτερο τομέα εφαρμοσμένων προβλημάτων. Τα κεφαλαία 4 καί 7 καλύπτονται ολοκληρωτικά με εφαρμογές, όπως επίσης εφαρμογές υπαρχουν σ'ολα τα κεφαλαία απο τη φυσική, χημεία, γεωμετρία, οικονομικές καί κοινωνικές επιστήμες και θέματα μηχανικών.

Έτσι ο αναγνώστης,αποκτα την ευχερεία οχι μονο να λύνει διαφορικές εξισώσεις, αλλα καί να εκφράξει διάφορα φαινόμενα με τη γλωσσά των διαφορικών εξισώσεων καί να τα ερμηνεύει με τη λύση των διαφορικών εξισώσεων. Είναι καί τα δυο τοσο απαραίτητα σ' αυτους που ασχολούνται με τα προβλήματα της τεχνοκρατικής εποχής μας. Η υλη κατανέμεται σε έντεκα κεφάλαια, που το καθένα περιεχει: πλήρη θεωρία,εφαρμογές λυμένες για τη κατανόηση της θεωρίας και τέλος ασκήσεις υποδειγματικά λυμένες.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Έτος δημοσίευσης:
1994
ISBN:
978-960-266-306-6
Διαστάσεις:
17x24
Σελίδες:
320

Πρόσφατες κριτικές

Το προϊόν δεν έχει κάποια αξιολόγηση προς το παρόν.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.

Σας προτείνουμε

Συνδυαστική, τεύχος 2

Συνδυαστική, τεύχος 2

Στο παρόν τεύχος II της Συνδυαστικής συνεχίζεται η...

24,38 €
21,94 €
Εισαγωγή στην άλγεβρα

Εισαγωγή στην άλγεβρα

Η άλγεβρα είναι από τη φύση της ένας αφηρημένος κλ...

20,14 €
18,13 €
Αναλογιστικά μαθηματικά

Αναλογιστικά μαθηματικά

58,30 €
52,47 €
Αναλογισμός

Αναλογισμός

24,38 €
21,94 €