Αναγνώριση συστημάτων και προσαρμοστικός έλεγχος

Κωδικός Προϊόντος: 8501

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν αυτό. Αξιολόγησε το

Product information

26,71 €
29,68 €
-10%
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Περιγραφή

Το παρόν σύγγραμμα αναφέρεται σε δύο πολύ σημαντικές περιοχές της επιστήμης και της τεχνολογίας: Την αναγνώριση συστημάτων και τον προσαρμοστικό έλεγχο. Το παρόν σύγγραμμα αποτελεί τον κορμό πολυτεχνειακών παραδόσεων εισαγωγικού μαθήματος πάνω στην αναγνώριση συστημάτων και τον προσαρμοστικό έλεγχο που διδάσκεο συγγραφέας στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου.

Από πλευράς αναγνώρισης συστημάτων, καλύπτει θέματα αναγνώρισης παραμετρικών και μη παραμετρικών μοντέλων τόσο συνεχούς όσο και διακριτού χρόνου. Παρουσιάζει το φίλτρο Kalman και εξετάζει το θέμα της ταυτόχρονης αναγνώρισης των παραμέτρων και του διανύσματος κατάστασης. Από πλευράς προσαρμοστικού ελέγχου, καλύπτει την τεχνική του προσαρμοστικού ελέγχου αναφοράς σε πρότυπο, την τεχνική του αυτορυθμιζόμενου προσαρμοστικού ελέγχου και τους ρυθμιστές PID.

Για τους λόγους αυτούς μπορεί να αποτελέσει διδακτικό βοήθημα σε προπτυχιακούς αλλά και σε μεταπτυχιακούς φοιτητές Α.Ε.Ι. (Πολυτεχνικές Σχολές, Φυσικομαθηματικές Σχολές, κ.λ,π.), σε φοιτητές Τ.Ε.Ι. (Τμήματα Αυτοματισμού, Ηλεκτρονικών, Ηλεκτρολόγων, Μηχανολόγων, Χημικών,κ.λ.π.), σε μηχανικούς που εργάζονται στη παραγωγή και αλλού.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

ISBN:
960-91281-7-3
Διαστάσεις:
17x24
Σελίδες:
408

Πρόσφατες κριτικές

Το προϊόν δεν έχει κάποια αξιολόγηση προς το παρόν.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.

Σας προτείνουμε

Παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας

Παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας

Ο τόμος αυτός περιέχει την ύλη η οποία διδάσκεται...

44,52 €
40,07 €
Εισαγωγή στην νανοβιοφυσική και οπτική απεικόνιση

Εισαγωγή στην νανοβιοφυσική και οπτική απεικόνιση

Το βιβλίο «Εισαγωγή στη Νανοβιοφυσική και Οπτική Α...

42,40 €
38,16 €
Συστήματα μικροϋπολογιστών ΙΙ

Συστήματα μικροϋπολογιστών ΙΙ

Στόχος του βιβλίου αυτού είναι να εισαγάγει τον εν...

31,80 €
28,62 €
Ημιαγωγοί

Ημιαγωγοί

12,72 €
11,45 €

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.