Πού κρύβονται οι εποχές;

Πού κρύβονται οι εποχές;

Πού κρύβονται οι εποχές;

XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Έτος κυκλοφορίας: 2023

ISBN: : 978-960-266-523-7

Διαστάσεις: 30x22

Σελίδες: 40

Τύπος εξωφύλλου: Σκληρό

Τιμή λιανικής: 15,44 Ευρώ

Συγγραφέας: Βασιλική Μουργελά

Εικονογράφηση: Έφη Κοκκινάκη

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σε καμβά φύσης

κρύβονται οι εποχές

χρώματα παίζουν.

Μέσω των τεσσάρων εποχών του χρόνου  και των αλλαγών που συντελούνται στη φύση, τα παιδιά κάνουν την πρώτη τους γνωριμία με τα χαϊκού, ενώ οι ενήλικες απολαμβάνουν την τέχνη και τη λυρικότητά τους. Άλλωστε  οι λέξεις είναι μαγεία…

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Η Βασιλική Μουργελά κατάγεται από το χωριό Χώρα Γορτυνίας στην ορεινή Αρκαδία όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια, χτίζοντας όμορφες αναμνήσεις με την οικογένειά της και απολαμβάνοντας εικόνες μοναδικής φυσικής. Σήμερα ζει με τον σύζυγο και τον γιο της στην Αθήνα, ωστόσο διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με την ιδιαίτερη πατρίδα της και την επισκέπτεται συχνά. Σπούδασε Πληροφορική και εργάζεται ως εκπαιδευτικός στον ιδιωτικό τομέα. Το μικρόβιο της συγγραφής εμφανίστηκε στη ζωή της σε μικρή ηλικία. Έχουν εκδοθεί και κυκλοφορούν οχτώ παιδικά βιβλία της και δύο ποιητικές συλλογές.

Επίσης, έχει συμμετάσχει σε πέντε συλλογικά έργα. Ποιήματα και κείμενά της έχουν δημοσιευτεί σε διάφορες ιστοσελίδες και περιοδικά λογοτεχνικού ενδιαφέροντος. Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε αρκετούς λογοτεχνικούς διαγωνισμούς, σε διαφορετικά είδη γραπτού λόγου, και κάποια από τα έργα της έχουν διακριθεί τόσο στην Ελλάδα όσο και την Κύπρο.

E-mail: vaso_mourg@hotmail.com

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.