Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ - ΖΩΝΗ, ΚΡΑΝΟΣ, ΦΥΓΑΜΕ!

Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ - ΖΩΝΗ, ΚΡΑΝΟΣ, ΦΥΓΑΜΕ!

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Έτος κυκλοφορίας: 2023

ISBN: : 978-960-266-519-0

Διαστάσεις: 24Χ22

Σελίδες: 40

Τύπος εξωφύλλου: Σκληρό

Τιμή λιανικής: 14,33

Εικονογράφηση: Άννη Θεοχάρη

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο Λευτέρης ανυπομονεί να πάει βόλτα στο πάρκο με την οικογένειά του, υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Αρνείται να καθίσει στο ειδικό κάθισμα του αυτοκινήτου και δε θέλει να βάλει ζώνη ασφαλείας. Αυτό όμως είναι αδιαπραγμάτευτο. Τι θα επιλέξει άραγε;

Ένα παιδικό βιβλίο για την κυκλοφοριακή αγωγή και την οδική ασφάλεια. Γιατί οι κανόνες ασφαλείας είναι απαραίτητο να τηρούνται από τη βόλτα με το αυτοκίνητο μέχρι τη βόλτα με το πατίνι.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Η Μαρίνα Πλούμπη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Τουριστικές Επιχειρήσεις και δούλεψε σε μεγάλα τουριστικά γραφεία της Αθήνας ως τουριστικός πράκτορας με ειδίκευση στα συνέδρια. Μια μετακόμιση στο εξωτερικό ήταν το έναυσμα για ν’ αλλάξει πορεία και να ακολουθήσει το πάθος της, τη συγγραφή. Ξαναμπήκε στις φοιτητικές αίθουσες για να σπουδάσει Λογοτεχνική Γραφή, με κάποια από τα κείμενά της να διακρίνονται σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και άλλα να εκδίδονται σε συλλογικά έργα. «Η τελευταία γουλίτσα» είναι το πρώτο παιδικό βιβλίο της αλλά και το πρώτο στην Ελλάδα με θέμα τον αποθηλασμό των νηπίων. Ακολούθησε το δεύτερο παιδικό βιβλίο της με τίτλο «Το βράδυ κοιμόμαστε όλοι!». Είναι μέλος του Society of Children’s Book Writers and Illustrators (SCBWI), στον Κυπριακό Σύνδεσμο Παιδικού Νεανικού Βιβλίου, στο Multicultural Children’s Book Day (MCBD) και εκπροσωπεί την Ελλάδα ως Ambassador στο Read to me Day-Australia. Συμμετέχει επίσης σε συναντήσεις ως ενεργό μέλος -σε τοπικούς και μη- συλλόγους υποστήριξης του θηλασμού και αρθρογραφεί στο ηλεκτρονικό οικογενειακό περιοδικό Familives.