ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑ

ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑ

Κολοκύθια Τούμπανα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Έτος κυκλοφορίας: 2023

ISBN: 978-960-266-527-5

Διαστάσεις: 17,5Χ24

Σελίδες: 32

Τύπος εξωφύλλου: Μαλακό 

Τιμή λιανικής: 8,90 Ευρώ

Συγγραφέας: Μεταξία Φωτίου  

Εικονογράφηση: Αγγελική Ρελάκη

 

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

«Στου μπαρμπα-Γιάννη τον μπαξέ,

σιμά στα ραπανάκια,

γέννησε μια κολοκυθιά πέντε κολοκυθάκια».

Τι κοινό έχουν η ζήλια, μια καρακάξα κι ένας βασιλικός; Γιατί είναι στεναχωρημένη η κολοκύθα και τα πέντε νεογέννητα κολοκυθάκια της; Τι σχολιάζουν τα ζαρζαβατικά μεταξύ τους; Μια παιχνιδιάρικη, χιουμοριστική ιστορία για τα συναισθήματα και πώς αυτά αποκαλύπτονται στην καθημερινότητα.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Κατάγεται από την Κατερίνη, αλλά ζει στα Γρεβενά όπου εργάζεται ως δασκάλα Δημοτικού Σχολείου. Είναι έγγαμη με δύο γιους. Ασχολείται με την παιδική λογοτεχνία και έχει βραβευτεί τρεις φορές από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά, της οποίας είναι μέλος και άλλες τόσες από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών. Έχουν εκδοθεί δύο βιβλία της για παιδιά, ένα αλφαβητάρι και μια ποιητική συλλογή για τους μήνες και τις εποχές. Επιπλέον έχει συμμετάσχει σε συλλογικά έργα, ενώ ποιήματά της έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά και αρκετά έχουν μελοποιηθεί. Αγαπάει το διάβασμα και τη ζωγραφική. Παρακολούθησε μαθήματα ζωγραφικής στο εργαστήρι του εικαστικού Πάνου Μιτσέλη. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής και έχει εικονογραφήσει την ποιητική συλλογή «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.