Εκπαιδεύοντας ένα παιδί με Αυτισμό στην Οικογένεια και στο Τυπικό Σχολείο

Συγγραφέας: Αναστασία Ι. Κατσούγκρη
10,60€  9,54€

Το βιβλίο αυτό είναι ένας χρήσιμος οδηγός που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και γονείς, αλλά και σε όποιον θέλει να έρθει σε επαφή με τον αυτισμό. Κάθε παιδί που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού έχει τον δικό του προσωπικό τρόπο συμπεριφοράς και εκπαίδευσης. Αυτόν τον προσωπικό τρόπο πρέπει να γνωρίζουν οι δάσκαλοι, να τον σεβαστούν και να τον κατανοήσουν, προκειμένου να αποδεχθούν το παιδί.

Στο βιβλίο παρουσιάζονται διδακτικές τεχνικές και τρόποι για να βοηθηθεί το παιδί που είναι στο φάσμα του αυτισμού να ενταχθεί σε τάξη τυπικού σχολείου. Επιπλέον, παρέχονται γνώσεις και κατευθύνσεις για να εκπονηθεί ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα εκπαιδευτικής παρέμβασης με στόχο πάντα το παιδί με αυτισμό. Απευθύνεται σε γονείς των παιδιών στο φάσμα του αυτισμού παρέχοντας τους γνώσεις και συμβουλές για το πώς θα κατανοήσουν και πώς θα βοηθήσουν καλύτερα όχι μόνο το παιδί με αυτισμό, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Επίσης, αναλύονται τεχνικές για την αντιμετώπιση προβλημάτων, που θα προκύψουν τόσο μέσα στην οικογένεια όσο και μέσα στην τάξη, πάντα με αγάπη και σεβασμό για το παιδί με αυτισμό.


ISBN: 978-960-266-495-7
Έτος έκδοσης: 2018
Διαστάσεις: 14x21
Σελίδες: 88

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μπλέ που αγκαλιάζει!

Μαρία Παπαδοπούλου

10,60€ 9,54€
Μαζί σου

Κατερίνα Μανουσάκη

10,60€ 9,54€
Τα κουνέλια και τα μήλα

Κατερίνα Μανουσάκη

9,54€ 8,59€
TOP