Αρχική / Παιδικά Βιβλία / Ο Αλκίνοος και η Χελώνα

Ο Αλκίνοος και η Χελώνα

Μια ιστορία για την αμοιβαία αποδοχή, τη φιλία και την αγάπη για τα ζώα.

Συγγραφέας:

Τιμή
12,90 €
14,33 € -10%
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Μια ιστορία για παιδιά ηλικίας 3-8 ετών για τη φιλία, την αγάπη, τα ιδιαίτερα χαρίσµατα του καθενός, το σχολικό περιβάλλον, την οικογένεια και τη συµπεριφορά απέναντι στα ζώα.

Μια µικρή χελώνα ζει µε τους γονείς της και τον µεγαλύτερο αδερφό της σε ένα υπέροχο υπαίθριο σπιτικό, αλλά νιώθει λυπηµένη διότι δεν έχει αποκτήσει ακόµη το δικό της όνοµα.

Ο µικρός Αλκίνοος είναι ένα «ξεχωριστό» παιδί µε ιδιαίτερες ικανότητες, που ζει σε µια µικρή πόλη, προστατευµένο από την αγάπη της οικογένειάς του. Μετά τη δυσκολία στην απόκτηση φίλων κατά τις πρώτες ηµέρες του στο σχολείο, µε αιτία µια πυρκαγιά, γνωρίζει µια χελώνα και την υιοθετεί µαζί µε τους συµµαθητές του. Πώς θα αλλάξει η ζωή και των δύο; Μπορεί η αγάπη να τους χαρίσει όσα λαχταρούσαν τόσο καιρό;

Μέσα από το παραµύθι αυτό, τα παιδιά µαθαίνουν να αγαπούν, να σέβονται και να προστατεύουν τα ζώα. Μαθαίνουν ταυτόχρονα να αγαπούν και να σέβονται τον εαυτό τους. Μέσα από τη γέννηση µιας «ιδιαίτερης» φιλίας, όλα τα δύσκολα λύνονται «µαγικά».

Το βιβλίο διαθέτει σκληρό εξώφυλλο.

 

Βιογραφικό συγγραφέα:

Η Έλενα Πίνη γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και σπούδασε στο τμήμα Βιολογίας του ΕΚΠΑ. Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός στην ιδιωτική μέση εκπαίδευση.    

Οι Δέσμιοι Ονείρων και η Κύκνεια Αγάπη είναι τα δύο ποιητικά της έργα, που έχουν κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις Anima.

Ποιήματά της έχουν συμπεριληφθεί σε ποιητικές ανθολογίες (Τα Χαϊκού της Άνοιξης - Εκδόσεις Ανεμολόγιο, Τολμηροί Στίχοι - Εκδόσεις mystory.gr, 3η & 4η Ομαδική Ποιητική Συλλογή - Εκδόσεις Διάνυσμα, Καλλιτεχνικά Ημερολόγια 2017 & 2018 - Εκδόσεις tovivlio.net, Ποιήματα για την Επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα - Εκδόσεις Αέναον).

Λογοτεχνικά της έργα (ποιήματα και παραμύθια) έχουν τιμηθεί με βραβεία και επαίνους από τον ΕΠΟΚ, την Unesco Πειραιώς και Νήσων και τις Εκδόσεις Εντύποις στον διαγωνισμό Ασημένια Σελίδα.

Χαρακτηριστικά προϊόντος
Έτος δημοσίευσης:
2022
ISBN:
978-960-266-496-4
Διαστάσεις:
20x20
Σελίδες:
40

Σας προτείνουμε

Ο Αρκούδος με την Πολύχρωμη Ουρά
12,11 € -10%
10,90 €
Σώμα Χέρια Καθαρά
14,33 € -10%
12,90 €
Οικογενειακό Άλμπουμ Αγάπης
14,33 € -10%
12,90 €
Η Κυρία Μπλα Μπλα Μπλα
14,33 € -10%
12,90 €