Αρχική / Αυτισμός & Μαθησιακές / Ιστορία Γ΄Δημοτικού

Ιστορία Γ΄Δημοτικού

Για μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες. το αναλυτικό πρόγραμμα του Υπ.Παιδείας.

Τιμή
15,26 €
16,96 € -10%
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Παράδοση σε 1-3 ημέρες

O σκοπός του παρόντος βιβλίου είναι να παρουσιάσει με απλούστερο τρόπο το μάθημα της Ιστορίας και ταυτόχρονα να κάνει τον μαθητή να αγαπήσει το μάθημα.

Τα σχεδιαγράμματα (εννοιολογικοί χάρτες) και τα κείμενα μπορούν να διαβαστούν πρώτα από τον ενήλικα (δάσκαλο ή γονιό) και μετά από τον μαθητή. Μπορούν όμως να διαβαστούν και απευθείας από τον μαθητή, ανάλογα με το επίπεδο της αναγνωστικής του ικανότητας και κατανόησης.

Οι λέξεις επάνω δεξιά στον κύκλο κάθε ενότητας είναι οι λέξεις - κλειδιά της ενότητας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως λεξιλόγιο, ή για τον σχηματισμό προτάσεων.

Οι εικόνες των ενοτήτων παρέχουν πολλές πληροφορίες στον μαθητή και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναδιήγηση του μαθήματος σε συνδυασμό με το συνοδευτικό κείμενο.

Η άσκηση συμπλήρωσης κενών που βρίσκεται μέσα στο πλαίσιο, βοηθά τον μαθητή να συγκρατήσει τις βασικές πληροφορίες της ενότητας, ενώ παράλληλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αφού συμπληρωθεί για εξάσκηση της αναγνωστικής ικανότητας του μαθητή.

Τέλος, κάθε εκπαιδευτικός ή γονιός μπορεί να εμπλουτίσει με άλλες δραστηριότητες κάθε ενότητα με βάση την εικόνα και το κείμενο, ανάλογα με το επίπεδο του κάθε μαθητή.

 

Χαρακτηριστικά προϊόντος
Έτος δημοσίευσης:
2021
ISBN:
978-960-266-482-7
Διαστάσεις:
21X29
Σελίδες:
104

Σας προτείνουμε