Αρχική / Αυτισμός & Μαθησιακές / Γλώσσα Γ' δημοτικού - Β' τεύχος

Γλώσσα Γ' δημοτικού - Β' τεύχος

Για μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες. Καλύπτει το αναλυτικό πρόγραμμα του Υπ.Παιδείας.

Τιμή
15,26 €
16,96 € -10%
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς αλλά και γονείς. Σχεδιάστηκε αρχικά με πολλή αγάπη, συναίσθηση ευθύνης και σεβασμό από μια μητέρα-εκπαιδευτικό πληροφορικής, που θέλησε να διδάξει με διαφορετικό, απλό και κατανοητό τρόπο τον γιο της στη διάρκεια της Γ΄ τάξης του Δημοτικού.

Στη συνέχεια το υλικό του βιβλίου το δοκίμασαν πιλοτικά δύο εκπαιδευτικοί κι έκαναν τροποποιήσεις και προσθήκες, ώστε να είναι σύμφωνο με τις βασικές διδακτικές αρχές του γλωσσικού μαθήματος και όσο γίνεται πιο συμβατό με το αντίστοιχο σχολικό εγχειρίδιο που χρησιμοποιείται στη Γλώσσα της Γ΄ Δημοτικού.

Ένας δεύτερος βασικός στόχος του βιβλίου αυτού είναι να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τους γονείς κατά τη μελέτη για την επόμενη μέρα. Κρατώντας αυτό το βιβλίο στα χέρια τους, οι μαθητές έχουν ουσιαστικά έναν οδηγό με εύκολες και κατανοητές πρακτικές, τις οποίες μπορούν να ακολουθήσουν και να διευκολύνουν το έργο τους. Επίσης, αν κάποιες δραστηριότητες-ασκήσεις δεν έχουν γίνει από τον μαθητή κατά τη διάρκεια του πρωινού προγράμματος, μπορούν να γίνουν με τη βοήθεια του γονέα κατά την απογευματινή μελέτη.

Χαρακτηριστικά προϊόντος
Έτος δημοσίευσης:
2021
ISBN:
978-960-266-485-8
Διαστάσεις:
21Χ29
Σελίδες:
112

Σας προτείνουμε