16 Ιουλίου, 2023

Καλοκαιρινές διακοπές, παρέα με το εκπαιδευτικό υλικό των εκδόσεων Συμμετρία

Καλοκαιρινές διακοπές, παρέα με το εκπαιδευτικό υλικό των εκδόσεων Συμμετρία

Το καλοκαίρι είναι (επιτέλους) εδώ. Τα σχολεία έχουν κλείσει και οι περισσότεροι μετράμε αντίστροφα για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Μέχρι τότε όμως μένουμε στο σπίτι. Κάπως έτσι αρχίζουν τα  "δύσκολα". Ξαφνικά άπλετος ελεύθερος χρόνος για τους μικρούς μας φίλους και, ενώ αυτό μπορεί να φαντάζει στην αρχή ιδανικό, έρχεται η στιγμή που όλοι οι γονείς ακούμε το παιδί να δηλώνει: "Βαριέμαι. Δεν έχω τι να κάνω." Και είναι λογικό να βαριέται και να μην έχει τι να κάνει. Είναι η στιγμή που μπορεί να αφήσει τη φαντασία του ελεύθερη και να δημιουργήσει στο τίποτα το δικό του κάτι ή απλώς να κάτσει στον καναπέ, το κρεβάτι, το πάτωμα και να κοιτάζει το ταβάνι. Άλλωστε, κάποιοι υποστηρίζουν ότι  η βαρεμάρα είναι ένα δώρο για τον εγκέφαλο του παιδιού, γιατί φέρνει "ψυχική ελευθερία". Επίσης, ενισχύει την μνήμη

Και καλά όλα αυτά, μα ψάχνετε κι εσείς να κάνετε κάτι κοινό με τα παιδιά σας και να ξεφύγετε απο τα συνηθισμένα.  Τι, δέχεστε προτάσεις; Σας έχουμε τη λύση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εκτυπώσετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το "Εκπαιδευτικό υλικό".

Ανακαλύψτε τις δραστηριότητες που σας προτείνουμε, βασισμένες στα αγαπημένα σας βιβλία και βρείτε τον ιδανικό τρόπο να κρατήσετε δημιουργικά απασχολημένους τους μικρούς μας φίλους. Παιχνίδια, ζωγραφιές, γρίφοι, ασκήσεις και ό,τι άλλο μπορεί να βάλει το μυαλό σας έρχονται να ενισχύσουν τη φαντασία, να τονώσουν το γνωστικό επίπεδο των παιδιών και ταυτόχρονα να συνδυάσουν με μοναδικό τρόπο τη γνώση με τη διασκέδαση. 

Επιλέξτε ανάμεσα στα: